20. juli 2010 ble 6 tisper og 1 hanne født hos CottonCandyBulls etter Lostworlds big Daddy (Bear) og Blocky Bulldogs Looks that Kill (Blenda). Valpene er leveringsklare ca 14. september.

Image 

Målet med denne kombinasjoner er å få fram mentalt stødige individer med god helse, korrekt eksteriør og gode arbeidsegenskaper.

 

Kombinasjonen mellom Bear og Blenda ansees som en god match mentalt da de begge er veldig sosiale og tilgjengelige samt at begge hundene er arbeidsvillige og lærer raskt.

Bear veier opp for Blendas skuddberørthet, og Blenda vil forhåpentligvis komplimentere Bears lave jaktlyst og noe manglende bulldogpreg på hodet. Der Blenda ligger på medium lek ligger Bear høyt og har en svært god ”av knapp” Både Blenda og Bear er førermyke hunder.

 

Det håpes at valpene vil få høyt arbeidsdriv, lærevillighet og nok fart og smidighet til å få hurtighet og presisjon til benyttelse i hundesport.

 

Både mor og far har korrekt eksteriør uten graverende feil og er godt sammensatte med kropp designet for arbeid. Blenda oppnådde sine to utstillingschampionat på kort tid og Bear er noen få poeng fra sin tittel. Begge hundene har store tenner og forhåpentligvis vil Bear’s tette saksebitt kompenserer for Blendas godkjente, men store underbitt.

Med denne kombinasjonen forventer jeg individer som kan gjøre det godt i utstillingsringen i tillegg til å være gode brukshunder. Mest sansynlig med relativt høyt aktiviseringsbehov, men som også passer godt i familelivet.

 

Om Bear:

 

Image

Navn: Lostworlds big Daddy

 Kalles: Bear

 Født: 25.06.2006

 Vekt og høyde: 38 kg, 58 cm

 Hoftestatus: Fri for HD – British Veterinary Association totalt 8 poeng

 Albuestatus: Fri for AA NCL: Fri

 Helsestatus: Ingen kjente sykdommer

 Mentaltest: Utført MH Bitt: Tett saksebitt

 

Bear er en veldig selvsikker hund som holder seg stabil og trygg i alle situasjoner. Han går overens med tisper og hannhunder og er en kosegris som elsker mennesker.

Det var ikke mulig å trigge noe jakt i han på mentaltest, men han har godt med driv rettet mot lek, samt en svært god evne til å slappe av rett etter en intensiv økt.

Han er lettlært og tilgjengelig i trening og er trent litt i weight-pull.

 

 

Om Blenda:

 

 Image

Navn: Blocky Bulldogs Looks that Kill

Kalles: Blenda

Født: 22.09.2005

Vekt og høyde: 29 kg

Hoftestatus: Pennhip topp 40%

Albuestatus: Fri for AA

NCL: Har NCL frie foreldre

Helsestatus: Ingen kjente sykdommer

Mentaltest: Bestått TT, utført MH

Bitt: Stort underbitt

Hundesport: Konkurrerer i kl3 rally-lydighet og har i weight-pull WPII i APA
Utstilling: Champion i ABRA & NHL

Blenda er en liten arbeidsnarkoman som streber etter å gjøre sin eier til lags. Hun går fint overens med både hannhunder og tisper, men stoles ikke på med små dyr. Dette da hun har en god dose jakt i seg, men er fortsatt kontrollerbar.
Blenda er mer opptatt av å arbeide enn andre hunder, og om hun får velge går hun heller lineføring enn å løpe fritt i lek. Hun er en myk hund både i trening og i sosialomgang med hunder, og er veldig sosial og tilgjengelig med mennesker.

 

 

Blenda er svært lettlært og har hevdet seg selv i all hundesport hun er blitt introdusert i. Hun har en god dose jaktinstinkt, men er stort sett kontrollerbar. Blenda er ikke spesielt selvstendig, men har ingen problem med å utføre oppgaver som krever at hun jobber selvstendig på stor avstand som på for eksempel rundering. Hun har også passelig vakt. Hun kan lett dras opp i stress, men skiller svært godt på at det er ”jobb” ute og ”slapp-av” inne.

Stamtavle:

Valpene selges 8 uker gamle med:

Kjøpsavtale

2 stk stamtavler (Norsk og Amerikansk)

DNA testet

MicroChip

Utførte ormkurer

Veterinærsjekk

Medlemskap i ABKN & NHL

Teorikurs hos Lundqvist Hundeskole
Div. utstyr som bla. valpesele, halsbånd, kobbel.
Mat til valpens første dager i nytt hjem
Noe som lukter av mamma og søsknene

 

Pris; NOK 14.000,- (Inkludert depositum på kr 4.000.-)

Kontaktinfo:

Hilde Rabben

Web: www.cottoncandybulls.com

Mail: bulldogdama@gmail.com

Tlf: 915 68 247

Image

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar