Styret

a

Styreleder: Ketil Larsen; styreleder@amerikanskbulldog.no

Info kommer

 

Nestleder og webansvarlig: Anna Sedolfsen;  webmaster@amerikanskbulldog.no
 a
Tidligere konkurrert på middels nivå i sprangridning og hatt hund i andre rekke, etter hesteinteressen måtte vike for studier har hun begynt å trene og konkurrere med hund. Anna har tidligere satt som styremedlem i Røyken og Omegn Hestesportsklubb og Tromsø Ryttersportsklubb i til sammen 5 år. Nå konkurrer hun i Weightpull med sin 4 år gamle standard-hybrid Otto. Anna studerer markedsføring og fungerer også som webansvarlig i klubben.
a
Kasserer og valpeformidler: Tamara Ranzau Faigh;
a

Tamara fikk sin første bulldog i 2004. En ble fort til flere, og i dag har hun 4.

Har på sin første utstilling i 2005 og tok da også den første Best in Show Tittel. Til nå har hun følgende Champion titler med hundene sine; ABRA Ch, ABRA Jr. Ch. NHL Ch. NKC Ch. og ABNA Ch.

Tamara er levende opptatt av utstillingsmiljøet og har i alle sine aktive år vært brukt som handler av hundeeiere i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Belgia og Nederland. Hun har vært aktiv som ringsekretær siden 2006. I 2015 tok hun utdannelsen som dommer i American National Bulldog Alliance (ABNA), og dømte sitt første show for ABCS i Sverige. Neste show på plakaten er i Italia i Juni 2016.

Utover utstilling har hun brukt mye tid på bulldogmiljøet og har vært Nestleder i ABCD (bulldog klubben i DK), styremedlem i ABCS (bulldog klubben i Sverige) styremedlem i NHL (Norges Hunders Landsforening) og styremedlem, kasserer og styreleder i ABKN.

Tamara har også drevet med flere sportsgrener med hundene sine, bl.a. K9 Pro Sport hvor hun deltok i Europe Open og fikk en 4.plass. Irondog hvor hun har oppnådd følgende titler; GDT på tre hunder, IDT3 på to hunder, IDT3 ranked på en hund, IDT5 på en hund. Weight pull, hvor hun fikk en APA WP1. Det har blitt en del plasseringer i uoffisielle working events som Tug of War, Hardest Pull og Sprint også. For øyeblikket holder Tamara på med utdannelse som figurant og testleder på mentaltester hos Hund helt på grensen v. Snorre Skistad.

Tamara er en ufattelig stor ressurs for klubben, og vi setter stor pris på jobben hun gjør utover sin post som kasserer og valpeformidler.

a

Styremedlem: Siri Kristine Solheim

Siri har vokst opp på gård med hunder, men  fattet mer interesse for hund igjen etter og bodd med ei Amstaff tispe noen år. Fikk sin første Amerikanske Bulldog i 2011, og har nå sin tredje, standard hannen John på 2 år. Siri er mye på fjellet med hund og deltar på utstillinger når det er. Hun er aldri vanskelig å be om noe og tar gjerne i et tak.

 

Styremedlem: Lars-Erik Nordseth; styreleder@amerikanskbulldog.no

Fikk sin første hund i rundt 2002, og sin første Amerikanske Bulldog  i 2012 og har stor interesse for bully typen. Hundene er stort sett med på fjellturer og andre aktiviteter. Lars Erik ble kasta inn i styret for et år siden, og har vist seg å være en utrolig ressurs for oss. Han sitter også i styret i Røde Kors avd. Tolga.

 

Varamedlem: Knut Høye Slåtta

Knut har holdt på med Rottweiler i flere år og satt i styret i Norsk Rottweiler klubb Avd. Telemark. Har drevet med lydighetstrening tidligere, men nå for  tiden tar studier opp mesteparten av tiden hans. Aktiviteten med hundene består for det meste av turer og lek (flirtpole etc.)

Han fattet interesse for Amerikansk Bulldog i 2002, og ble med i Amerikansk bulldog Klubb Norge i 2006. Etter mye undersøkelser  fikk han sin første Amerikanske Bulldog i 2010, og har siden den gang hatt totalt 10 Amerikanske bulldoger i hus med stort og smått.

 

 

 

Avlsrådet:

Hilde Rabben

Knut Høye Slåtta 

Snorre Skistad 

Tamara Ranzau-Faigh

 

 

Les mer om avl og avlsrådets arbeid under «Om rasen».