Klubben jobber kontinuerlig med å gi våre medlemmer flere fordeler. På denne siden kan du lese om hvilke avtaler klubben har, og hvilke fordeler det gir deg som medlem!

 

TMdesign

Tone hos TMdesign lager flotte personlige halsbånd, kobbel og seler til hund. Alle medlemmer av ABKN får 10% avslag på alle produkter, sjekk ut alle valgmuligheter på hjemmesiden eller på facebooksiden. Vi ser frem til et godt samarbeid!

tmdesign

 

 

 

 

 

 

 

Hund helt på grensen

Hund helt på grensen er Snorre Skistad sitt testsenter for mentalitet hos hund. Snorre har lang erfaring med rasen, både som oppdretter og testleder – absolutt en av Norges mest kyndige på Amerikansk Bulldog! Vi er veldig glad for å kunne gi våre medlemmer 20% avslag på mentaltest (MH), mentalbeskrivelse og grunnvurdering av hund. Gå inn på hjemmesiden eller facebooksiden for å lese mer om de ulike testene og bestilling.

snorre

 

 

 

 

 

Appetitt hundefor

Appetitt hundefor er en norsk tørrforprodusent med fokus på høy næringsverdi og topp smakelighet. Vi er veldig glad for at Appetitt sponser oss med blant annet premier til konkurransene og lotteriet på Rasespesialen. Se deres hjemmeside for veiledning og informasjon om de ulike fortypene.

appetitt

 

 

 

 

 

 

K9Protection

Seler, halsbånd og øvrig hundeutstyr for de som er opptatt av kvalitet og slitestyrke, samt tøft design. Alle klubbens medlemmer får -10% rabatt i nettbutikken, rabattkoden fås i klubbens lukkede Facebookgruppe her. Sjekk ut utvalget på www.K9Protection.se og følg med på Facebooksiden for oppdateringer og produktnytt!

2